Nopea, helppo, kevyt ja tietenkin maukas ruokaisa salaatti.
2-3 annosta riippuen hieman syöjien koosta!
n 2 dl kuskusta
-> laita johonkin kuppiin ja lisää vettä, huuhdo kuskukset pari kolme kertaa, jätä sitten hieman vettä jotta voivat turvota eli "kypsyä" n 1/2 - 1 cm enemmän vettä kuin kuskusta riippuen tietenkin hieman kuinka laakea kuppi / astia on. Jos et ole varma niin mielummin liian vähän, sitä voi lisätä myöhemmin, anna turvota noin 15 minuuttia.
2 tomaattia
-> kuutioi pieniksi
kourallinen rusinoita
n 15 basilikan lehteä
-> leikkaa siivuiksi
1 rkl murskattuja tillinsiemeniä
1/2 kesäkurpitsaa
-> kuutioi pieneksi
Sekoita kaikki keskenään ja lisää kuskus. Mausta suolalla ja lisää hieman oliiviöljyä (noin 1.5 rkl)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti