Tästä tulee noin 4-5 annosta
2 raastettua porkkanaa
1 sipuli pieneksi pilkottuna
n 3 dl riisiä
ripaus sokeria
suolaa maun mukaan
vettä keittämiseen
oliiviöljyä
Sipuli ja porkkana paistetaan oliiviöljyssä kunnes ovat pehmeitä, lisätään sokeri ja sekoitetaan, sitten lisätään riisit, suola ja ja riisin määrälle tarkoitettu vesimäärä. (laitan itse aina noin 1 cm yli riisinpinnan ja sitä on aina ollut sopiva määrä, riippuu tietenkin myös riisistä mitä riisiä käyttää)
Keitetään kunnes vesi on melkein haihtunut, laitetaan folio kannen alle ja annetaan hautua miedolla lämmöllä kunnes riisi on kypsää.
Tarjoa kuten tavallista riisiä! Itse tein tällä kertaa riisin lisäksi tikkamasalaa ja salaattia.
Tämä on nyt Knorrin sivuilla Marja Hintikan keksimänä
VastaaPoista