keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Paistetut juustoperunamuusi pallot

En tiedä mistä päin maailmaa tämä resepti on alunperin kotoisin, sillä käsittääkseni tätä tehdään monessakin eri maassa joten en luokittele tätä minkään maan kohdalle erityisesti.
Tämä on erittäin helppo ja nopea resepti jos haluaa västä perunoista jotain hieman erinlaista!


50 gr voita palasina
n. 10 siivua juustoa paloina
-> Laita juustonpalat sekä voipalat kulhoon
Lisää-
kuorittuja keitettyjä perunoita n 10 tai
1 perunamuusipussi
suolaa
- Mikäli käytät keitettyjä perunoita, survo ne voin ja juuston sekaan (perunamuusipussin tapauksessa lisää pussin sisältö voin ja juuston sekaan) lisää kiehuvaa vettä tarpeen mukaan niin että muusi jää kiinteäksi ja perunajuusto seoksesta on helppo pyöritellä kiinteitä palleroita, sekoita/survo esim haarukalla niin että voi ja juustot soseutuvat joukkoon.

Pyörittele kaikki palleroiksi ja litistä hieman, paista oliiviöljyssä molemmin puolin. Käännä varovasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti