sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Italialaisittain maustetut paistetut perunat

Mieheni italialaiselta opiskelukaverilta opittu tapa paistaa perunoita.

Tarjota näitä voi minkä vain lisukkeena mihin peruna sopii tai vaikka napostella näin.

Tarvitset
keitettyjä kiinteitä perunoita
mausteita (suolaa, oreganoa, mustapippuria jne)
oliiviöljyä

Eli ensin keitetään haluttu määrä perunoita, kuoritaan ja pilkotaan noin 3x3 cm kokoisiksi paloiksi.

Laitetaan pannulle oliiviöljyä ja perunat asetellaan pannulle niin ettei ne tule kuitenkaan päälleikkäin eli tarvittaessa paistetaan pari kolme pannullista. Teflon pannu sopii tähän hyvin.

Maustetaan oreganolla, suolalla ja mustapippurilla ja halutessa vaikka sipulijauholla, heiluttele pannua ja kääntele perunat joko lastalla tai pannua heiluttaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti