sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Paistetut perunat ja sipulit kananmunilla

Tässä yksi lisuke pöytään, voi myös syödä tälläisenaan!

Tarvitset

kiinteitä keitettyjä perunoita (ei tarvitse keittää täysin kypsäksi)  
1-2 sipulia
3-4 kananmunaa
tuorejuustoa (n 10 gr keltuaista kohti)
mausteita (suola, oregano, mustapippuri, romero, chili jne)
määrä riippuu siitä kuinka paljon haluat tehdä eli sopivassa suhteessa kaikkea


Paistetaan perunat ja sipulit, maustetaan oman maun mukaan esimerkiksi mustallapippurilla, valkosipulijauheella, romerolla, oreganolla, chilillä tms ja suolalla tietenkin.

Kananmunat halkaistaan, keltuaiset otetaan pois ja laitetaan kippoon, lisätään keltuaisten sekaan tuorejuustoa sekä suolaa ja mustapippuria, sekoitetaan ja laitetaan pursottimeen ja pursotetaan keltuaisen tilalle.

Laita paistetut perunat ja sipulit keskelle, kananmunat sivuille ja ripottele päälle esim oreganoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti