tiistai 3. elokuuta 2010

Kana Shaksuuka Gazalaiseen tapaan

Nopea noin 15 minuuttia! Helppo! 2 annosta.

1 pienehkö sipuli
3 valkosipulin kynttä
—> Pilko ja ruskista öljyssä

1 kananrinta
—> Pilkotaan ja laitetaan sipulien sekaan paistumaan

Mustapippuria
Suolaa
—> Lisää maun mukaan kana sipuliseokseen

3 tomaattia
—> Kuutioidaan ja laitetaan kana sipuliseoksen sekaan

noin 15 basilikan lehteä
—> Pilkotaan pituussuuntaan, laitetaan sekaan, paistetaan kunnes kana on kypsää

2-3 kananmunaa
—> Rikotaan sekaan ja sekoitetaan koko ajan keskilämmöllä kunnen kananmuna on kypsynyt kokkelimaiseksi



Tarjoa lämpimien pitaleipien ja maustamattoman jogurtin kanssa. Pitaleivät voi myös täyttää shaksuukalla! Me syötiin tätä myös hieman epäonnistuneiden perunarieskojen kera, hyvin maistui myös niiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti