perjantai 6. elokuuta 2010

Kuskussalaatti / couscoussalaatti palestiinalaiseen tapaan

Nopea, helppo, kevyt ja tietenkin maukas ruokaisa salaatti.

2-3 annosta riippuen hieman syöjien koosta!

n 2 dl kuskusta
-> laita johonkin kuppiin ja lisää vettä, huuhdo kuskukset pari kolme kertaa, jätä sitten hieman vettä jotta voivat turvota eli "kypsyä" n 1/2 - 1 cm enemmän vettä kuin kuskusta riippuen tietenkin hieman kuinka laakea kuppi / astia on. Jos et ole varma niin mielummin liian vähän, sitä voi lisätä myöhemmin, anna turvota noin 15 minuuttia.

2 tomaattia
-> kuutioi pieniksi

kourallinen rusinoita

n 15 basilikan lehteä
-> leikkaa siivuiksi

1 rkl murskattuja tillinsiemeniä

1/2 kesäkurpitsaa
-> kuutioi pieneksi

Sekoita kaikki keskenään ja lisää kuskus. Mausta suolalla ja lisää hieman oliiviöljyä (noin 1.5 rkl)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti